divendres, 18 de desembre del 2015

Autoretrats amb 4t d'ESO


A 4t d'ESO, sovint comencem el curs treballant el tema de l'autoretrat de diferents maneres per tal d'afavorir la coneixença entre els membres del grup (provinents de classes diferents) i amb la professora.

El primer exercici és un dibuix d'observació, a partir del reflex de la cara en el mirall:


Continuem amb un dibuix molt més lliure, que posa èmfasi en la línia, el color i la textura gràfica, a partir de la silueta dels objectes que portem a la motxila:

 Valentina

 Raquel:

 Laia

Joel

 Eric

 Aroa

Ares

A l'aula d'informàtica, treballem el fotomuntatge digital amb diferents intencionalitats. El primer fotomuntatge proposat es titula "El meu món". Per fer-lo, triem imatges d'Internet amb l'objectiu de fer un collage que ens representi a través d'allò que més ens interessa.

Joel

Andrea

Valentina

Eric

El segon fotomuntatge que fem a l'aula d'informàtica es titula "Dos en un". Combinem una fotografia del nostre rostre amb una imatge que expressa una idea: aficions, amistats, somnis, etc.

Carla

Dani

Emma

Eric

Joel

Laura

Sofia

Per últim, fem el fotomuntatge titulat "Paisatge interior" amb la intenció de representar-nos a través d'un paisatge. Per realitzar-lo, combinem una fotografia nostra amb un paisatge tret d'Internet.

Julieta

Marc

Carla

Dani

Eric

Valentina

Aroa

Joel

Per últim, tornem a la plàstica amb la realització d'un exercici que combina el dibuix, la pintura, l'escriptura i el collage per tal d'expressar en una doble pàgina les coses que ens fan feliç i les que no, es titula: "M'agrada, no m'agrada"



Paloma



Andrea



Carla



Gisela



Laima





Paula



Raquel



Valentina

Exposició d'alguns exercicis d'autoretrats al vestíbul de l'institut: